vergelijk, kies en maak een afspraak

BesteGarage.nl Topper Awards 2016

Toppers

Toppers 2016 zijn bekend

Autobedrijven die op BesteGarage.nl in 2015 de beste reviews hebben ontvangen van hun klanten hebben de Toppers 2016 award gewonnen. Totaal hebben 72 autobedrijven in Nederland deze begeerde Toppers Award 2016 ontvangen. Zij mogen hier een jaar lang gebruik van maken.

De top 3 autobedrijven in Nederland zijn:

  1. Autobedrijf Euromaster uit Raalte
  2. Autobedrijf W.W. Smit uit Amsterdam
  3. Autobedrijf Crijnssen uit AmsterdamAutobedrijf

'De award draagt bij aan een verbeteringsslag bij de autobedrijven én voorziet in een vergelijkingsbehoefte bij de autobezitter. Wij feliciteren alle 72 autobedrijven met hun Topper 2016 Award en in het bijzonder de top 3 van Nederland. Zij laten zien dat goede autobedrijven beloond worden door hun klanten. Wij zijn trots om te zien dat het platform werkt waarvoor het is opgezet.' aldus Steven Kop Directeur BesteGarage.nl. 'de autobezitter komt hoe dan ook als winnaar uit de bus.'

N.B. Met de zoekfunctie bovenin vindt je eenvoudig alle toppers in de buurt.

Hans Reimink (Euromaster Raalte)

“Wij mogen onszelf Topper 2016 noemen! Een titel waar het hele team trots op is. We ervaren het namelijk als een waardering voor onze werkwijze; Eerlijk, vakkundig en attent is bij ons een begrip. We maken echt tijd vrij voor klanten en hun auto. Het is dan ook leuk om te zien dat veel mensen bij ons komen door deze goede beoordelingen op internet. We gaan er vanuit dat onze klanten en wij zelf ook, in de toekomst de vruchten zullen plukken van deze titel"

Maurice Smit (W.W. Smit Amsterdam)

“Geweldig om dit jaar weer in de top 3 te staan. Voor ons is het een bevestiging dat wij ons werk goed doen en goede service verlenen. We vinden het belangrijk dat de klant zich welkom voelt bij ons. Het werkt motiverend om zoveel positieve beoordelingen te krijgen, omdat je weet dat je inzet wordt gewaardeerd. Dat maakt ons blij, maar nog belangrijker: de klant is blij. Op naar de Toppers Award 2017!”

Rudi Borgmann (Autobedrijf Crijnssen Amsterdam)

“Wat gaaf om dit jaar Topper te zijn en dan ook nog in de top 3. Het maakt ons team enorm trots. Wij zeggen altijd: Behandel je klant zoals jezelf behandeld wil worden. Dit heeft ervoor gezorgd dat veel klanten tevreden naar huis gaan en weer en graag een beoordeling achterlaten op internet. Zo hebben we een groter bereik en het heeft voor veel nieuwe klanten gezorgd. We gaan er dit jaar van genieten!”

 

Topper APK keurstation

Al 3 jaar op rij is APK keurstation Van Abeelen APK Topper. Zij hebben de meeste reviews ontvangen van hun klanten en zijn daarmee de winnaar in de categorie APK.

Mark van Abeelen (Van Abeelen Neutrale APK)

”Wat gaaf om 3 jaar achter elkaar Topper te zijn en we hebben ook nog eens de meeste beoordelingen ontvangen. Dit laat maar weer zien dat wij er voor de klant zijn en en echt goede APK keuringen uitvoeren. Ons team heeft hier hard voor gewerkt en zijn weer trots om Topper te zijn. Door BesteGarage.nl krijgen wij veel inzicht in de klant en dit zorgt ervoor dat wij meebewegen met de klant. Wij gaan dit jaar er weer met de volle vaart tegenaan om ons wederom weer Topper 2017 te mogen noemen."

Zoek direct een garage voor toppers in de buurt.Alle winnaars hebben een abonnement op Automotive Werkplaats gewonnen.


Consumenten beoordelen autobedrijven gemiddeld met een 8,6.
Kracht van BesteGarage.nl

Vergelijk 13.500 garages

Onafhankelijk

Reviews en prijzen

Direct een afspraak